Козацькі забави 2015

    Українські козаки з давніх-давен славилися неабияким рівнем фізичної підготовки, витривалістю та сміливістю. Доказів цьому в історії нашої Вітчизни безліч… На знак пошани героїчних предків, істинних патріотів рідної землі, 14 жовтня 2015 року стало початком нового державного свята – Дня захисника України.
    Традиційно саме в цей період у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті відбувається свято «Козацькі забави». У спортивних конкурсах, приперчених іскрометним гумором, присмачених козацькою спритністю, узяли участь збірні студентські команди відділень коледжу та факультетів інституту. Усі учасники намагалися викластися на всі 100%.
    У результаті усіх турів змагань безапеляційну перемогу здобула збірна факультетів інституту.
    Друге місце виборола команда відділення права, управління та технологій обслуговування.
    Третю сходинку п’єдесталу спортивних досягнень посіли представники товарознавчо-комерційного відділення.
    Четверте місце – за командою фінансово-економічного відділення.
    Учасники заходу проявили всі спортивні вміння, показали свою міць і силу, продемонстрували прагнення бути першими у всьому, в тому числі у спорті. Крім того, усі переможці отримали солодкі подарунки – смачні торти – від навчально-виробничого кафе «Меркурій» Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.
    Усі присутні впродовж заходу переконалися, що «Козацькі забави» – це можливість по-дружньому помірятися силами, отримати масу приємних емоцій, утвердити власні переконання в тому, що спорт гартує дух, формує характер, допомагає досягати поставленої мети.

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info