Містер і Міс ХКТЕІ – 2015

    Прикрашений пахучими весняними квітами, оспіваний дзвінкими голосами солов’їв, яскраво-зеленочубий травень  зібрав друзів у просторій залі обласної філармонії для перегляду величного дійства – ХХІ фестивалю-конкурсу «Містер та Міс ХКТЕІ – 2015». Молоді, харизматичні, креатині студенти нашого навчального закладу 20 травня 2015 року вийшли на сцену філармонії не просто позмагатися у винахідливості та оригінальності номерів, а в першу чергу вшанувати мистецькі традиції нашого народу, проявити патріотизм, засвідчити любов до Батьківщини. Сьогодні ми особливо гостро відчуваємо, яка це велика цінність – жити у суверенній, вільній державі, на своїй землі. 
    Підбадьорене щирими посмішками, гарним настроєм, яскравими образами учасників концерту, ясне сонце піднялося високо в небі та щедро зігрівало кожного, не шкодуючи своїх промінців.
    Вихованці рідної Альма-матер, Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, пишаються честю називатися студентами цього навчального закладу. Не кожному ВНЗ вдається вміло поєднувати минуле та сучасне. ХКТЕІ вірний традиціям і водночас завжди іде у ногу з часом. Це непереможне поєднання дозволяє нашому навчальному закладу уже 93 роки гордо нести звання першого і кращого вузу торговельно-економічного профілю на Хмельниччині.
    Темперамент активної та креативної молоді нестримний у своїх поривах, амбіційний і палкий. Він – уособлення характеру чоритьох стихій: Води, Повітря, Вогню та Землі, які гармонійно переплітаються та доповнюють одна одну. Саме це поєднання стало палітрою для створення шедевру - ХХІ фестивалю -конкурсу «Містер та Міс ХКТЕІ – 2015».
    Святкова конкурсно-розважальна програма дійства мала назву «Гармонія стихій» і складалася з чотирьох етапів: «Харизматичні особистості - стихія полум’яних сердець» (візитка-презентація); «Креативна компетентність - портфоліо ділової людини» (професійний); «Традиції українства» (патріотичний); «Емоційне дозвілля - морський джайв» (дозвілля); «Інтелігентна краса» (дефіле у вечірньому вбранні). Приборкувачами шаленого драйву вируючих стихій стали три пари ведучих: Анастасія Столярчук та Вадим Гага; Діана Заболотна та Денис Будник; Ольга Ткач та Сергій Кирилюк. Справедливо оцінити талановитих учасників вдалося компетентному журі. Це надзвичайно важке завдання, адже наші Містери та Міс проявили не лише високу професійність на сцені, а й кожен відзначився особливою індивідуальністю.
    Між основними конкурсами для учасників фестивалю на сцену виходили наші, не менш талановиті студенти із музичними та хореографічними постановками. Божественна іскра таланту була втілена в усі танцювальні композиції. Повільні танці, які полонили глядачів вишуканою романтикою, дарували внутрішнє тепло. Запальні постановки характеризувалися виявом гордості та темпераменту.
    Музичні номери довели, що недарма нас, українців,  вважають надзвичайно співучою нацією. Наша пісня – це життєдайне повітря, яким ми дихаємо на повні груди.
    Запорукою успіху в кожній справі є підтримка. Велику подяку варто висловити меценатам святкового дійства, яскравого конкурсу, справжнього творчого форуму, серед яких управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації в особі начальника управління Ірені Мерлені; управління молоді та спорту Хмельницької міської ради в особі заступника начальника управління Олени Мандзій; туристична агенція «Ніка-тур» в особі директора агенції Наталії Стрельбіцької; Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» (офіційний представник -  Олена  Шиманська); представники індустрії краси - майстер перукарського мистецтва, Міс ХКТЕІ 2010 року Зоряна Файчук та друга віце-Міс 2011 року, візажист конкурсу – Оксана Шумович; інформаційні меценати конкурсу, медіа-партнери – представники телеканалів «33 канал», «ТВ7», «Ексклюзив»; навчально-виробничий комплекс ХКТЕІ – студентське кафе «Меркурій» о особі керуючої кафе Наталії Гуцалюк; студентський профком інституту.
    Чотири стихії існують окремо і у взаємозв’язку одна з одною. І є тільки одне творіння на Землі, яке гармонійно їх поєднує – Людина, Особистість. Саме такі неординарні особистості навчаються у ХКТЕІ, який став основним, п’ятим елементом у створенні бажаної гармонії.
    Після завершення конкурсної програми на сцену вийшли усі учасники «Містер та Міс ХКТЕІ – 2015». Результати конкурсу оголосила голова журі, проректор з науково-педагогічної роботи, зв’язків з виробництвом та маркетингу Світлана Володимирівна Фертюк. Отже, ІІ віце- Містером та ІІ віце- Міс стали Суховецький Андрій та Манушина Юлія. Містер та Міс ХКТЕІ-2015 – Приян Олександр та Ющик Вікторія. Вітаємо переможців!
    Отже, святкове дійство представило ціле сузір’я особистостей, які в майбутньому стануть справжніми людьми з великої літери.

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info