Зустріч випускників у ХКТЕІ

    Недільного дня, 31 травня, у величне свято Трійці, Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут гостинно відчинив свої двері для випускників ювілейного    1990-го року.
    Радісно і почесно для нас усвідомлювати, що на захід завітало ціле покоління особистостей знакового, 1990 року, коли Декларацією про державний суверенітет було закладено основу нашої національної незалежності. Саме цим випускникам сучасна Україна має завдячувати бізнесовою ініціативністю, бухгалтерським талантом, фінансовою компетентністю, вдалим менеджментом і організацією виробництва, розвитком торгівлі, комерційною діяльністю – формуванню самих засад ринкової економіки незалежної України. Крізь «живий коридор» усі присутні зустріли викладачів-ветеранів, а студенти інституту вручили їм квіти на знак безмежної шани та вдячності.
    На зустріч прибув і відомий випускник ХКТЕІ, народний депутат України, переможець конкурсу «Людина року 2011» у номінації «Меценат». Володар звань: «Заслужений працівник сфери послуг України» та «Почесний громадянин міста Городка», засновник благодійного фонду «Фонд Олександра та Галини Герег», успішний топ-менеджер і бізнесмен, головний меценат і благодійник ХКТЕІ, нагороджений орденами «Професіонал галузі», «За заслуги» ІІІ ступеня,  Олександр Володимирович Герега.
    Із вітальним словом до усіх присутніх звернулася ректор ХКТЕІ Людмила Миколаївна Коваль, випускниця 1976 року,  яка підкреслила, що саме вірність головному принципу навчального закладу – виховання особистості через любов до студента – вже давно оцінена сьогоднішніми студентами та вчорашніми випускниками. Від імені всього професорсько-викладацького складу і усіх студентів закладу Людмила Миколаївна привітала випускників зі святом, побажала насолодитися зустріччю і спогадами про найяскравіші миттєвості студентських років, а також надихнутися на нові досягнення і звершення. Окрему подяку ректор висловила випускнику 1990-го року, меценату і благодійнику, народному депутату України – Олександру Володимировичу Герезі – за підтримку навчального закладу, за стимулювання до розвитку і за те, що попри неймовірну зайнятість ця шанована людина завжди знаходить можливість завітати до рідної Альма-матер.
    Олександр Герега, в свою чергу, подякував своїм викладачам і одногрупникам за отримані знання, правильні настанови, підтримку, незабутні студентські роки і «путівку в життя». Він також підкреслив, що запорукою успіху є відмова від усіляких шаблонів, а досягти висот можна лише сміливо і впевнено втілюючи в життя «витвори власної фантазії, помноженої на досвід, знання і потребу».
    Зоя Василівна Франчук, випускниця 1990-го року, привітала всіх присутніх з нагоди ювілейної зустрічі із найдорожчим і найкращим етапом у їхньому житті та подякувала викладачам за невтомне наставництво, мудрість, любов до студентства.
    Також до слова запросили почесного представника від кураторів випускників 1990 року – викладача циклової комісії товарознавства, маркетингу та організації торгівлі, викладача-методиста Ганну Петрівну Зеленську, яка зачарувала своїх колишніх вихованців авторською поезією, в якій побажала усім оптимізму, віри у власні сили, усіх земних благ.
    А нинішні студенти ХКТЕІ подарували випускникам-ювілярам справжнє свято – неперевершений концерт, сповнений запальних танців, душевних пісень і щирих слів вітання.

Розробка сайту:  uaBiznes.info