Життя, мов спалах...
    Відкрита виховна година «Життя, мов спалах …», яка відбулася 19 листопада до річниці Революції Гідності, вразила усіх присутніх глибиною патріотизму, помноженому на гуманність, доброту та щире прагнення миру для України. На захід були запрошені поважні гості: ВІА «Маестро», офіцери і солдати, які в цей нелегкий для країни час боронять наші землі від російського агресора, представники волонтерів. Усім запам’ятався виступ Абаєва Олександра, Героя України, людини-легенди, яка вистояла на Майдані під час кривавих подій на Інститутській. Сьогодні незламний патріот продовжує відвойовувати незалежність України на Сході. Присутні в залі із затамуванням подиху слухали виступи бійців із зони АТО.
    На заході пролунала прем’єра пісні у виконанні гостей – ВІА «Маестро» – «Матерям Росії», яка закликала усіх матерів Росії не пускати своїх синів на цю безглузду війну в Україну, щоб проливати власну кров і кров українських воїнів, мирних жителів.
    Викладачі та студенти навчального закладу не можуть спокійно спостерігати за подіями, які відбуваються на Сході України. Педагоги долучилися до акції допомоги солдатам в зоні АТО. У відповідь з подякою Голова благодійного фонду «Подих надії нації» Юзепчук Тетяна привезла з передової український прапор з автографами бійців, який в урочисту хвилину було передано навчальному закладу.
    Розповіді гостей супроводжувались виступами студентів, які декламували пронизливі до глибини душі вірші, дивували довершеністю музичних композицій, присвячених подіям на Майдані та на Сході України.
    Однак усі присутні і, напевно, усі українці живуть з надією, що війна скоро завершиться і настане мир в Україні. Саме про це співали студенти у пісні «Надія є»… Український дух не зламати, українців не поставити на коліна. І це довів своїм виконанням пісні «Козацькому роду нема переводу» хор ХКТЕІ «Прибузькі солов’ї», яка пролунала на завершення.
 
Розробка сайту:  uaBiznes.info