Життєві уроки професора Віталія Олуйка

Презентація зустрічі:

Життєві уроки професора Віталія Олуйка

В бібліотеці Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту відбулася зустріч з відомим українським політиком, доктором наук з державного управління, професором, Заслуженим юристом України, Академіком Української академії державного управління, Президентом благодійного фонду «Закон і справедливість», завідувачем кафедри права ХКТЕІ Віталієм Олуйком.

Зустріч із представлення розпочав в. о. ректора, професор Юрій Телячий.

Професор Віталій Олуйко поділився життєвим досвідом: згадав студентські роки, чому пішов у політику, як працював у Верховній раді України. До речі, перебуваючи на посаді Народного депутата, підготував 118 законопроектів та презентував Україну в Раді Європи. Особливу увагу він приділив педагогічній та науковій роботі, адже є автором понад 130 різнопланових праць краєзнавчого та публіцистичного характеру: «Серед написаних мною книг, найбільше радують видання про рідний край – Ямпільщину, звідки я родом…».

З перших днів війни професор В. Олуйко записався добровольцем в 86 ОБ – ТрО Збройних Сил України. Згодом, разом із побратимами, вирушив на Схід України – в зону бойових дій – спочатку у Харківську, а згодом і Донецьку області.

Викладачі і студенти із цікавістю слухали його розповідь, ставили запитання. Протягом зустрічі Віталій Миколайович дав ряд цінних порад студентам, майбутнім юристам: «Успішно навчайтеся, визначте пріоритети в житті. Кожен робить максимально те, що від нього залежить, що йому близьке – і тоді ми створимо гідну Державу. Зробити потрібно все можливе, щоб українська нація була свідомо патріотичною та завжди готовою захистити свій суверенітет і незалежність».

 

1_165_01
 

 

 

2_129_01
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info