ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІНСТИТУТУ

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІНСТИТУТУ

 27 грудня 2023 р. відбулося засідання Вченої ради Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

На порядок денний засідання Вченої ради винесено низку ключових для функціонування Інституту питань. Зокрема, члени Вченої ради ухвалили фінансовий план (кошторис) Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту на 2024 р., який представила головний бухгалтер Ольга ШАХ.

Вчена раду Інституту прийняла рішення про затвердження звітів про виконання планів роботи кафедр за основними показниками наукової, організаційної, методичної роботи та виконання індивідуальних планів роботи викладачів за перший семестр 2023-2024 н. р.

З доповіддю про підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників ХКТЕІ за 2022-2023 н. р. виступила декан факультету управління, підприємництва та права, к.е.н., доцент Світлана Джерелейко, яка закцентувала увагу щодо врахування результатів рейтингового оцінювання ефективності роботи при укладанні контрактів з науково-педагогічними працівниками; завідувачам кафедр – при розподілі навантаження на наступний навчальний рік.

Також на засіданні Вченої ради затверджені зміни до Положень Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Окрім того, рекомендовано до друку збірник матеріалів науково-практичної конференції.

 Адміністрація

 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info