ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІНСТИТУТУ

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІНСТИТУТУ

8 березня 2024 р. відбулося засідання Вченої ради Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, на якому розглянуто і прийнято рішення з ряду важливих питань.

На початку засідання Голова Вченої ради, президент Інституту, професор Юрій ТЕЛЯЧИЙ привітав з присвоєнням вченого звання професора та вручив атестат професора кафедри маркетингу та менеджменту д. е. н. Галині ЗАЯЧКОВСЬКІЙ; атестат професора зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування
д. н. з держ. упр. Майї СІЦІНСЬКІЙ; атестат професора кафедри фінансів, обліку та аудиту д. е. н. Роману СНІЩЕНКО.

Вчена рада Інституту прийняла рішення про затвердження вартості навчання студентів Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Фахового коледжу Інституту на 2024-2025 н. р.

З доповіддю про підготовку Інституту та Фахового коледжу до Вступної кампанії 2024 р. виступила відповідальний секретар Приймальної комісії, к. е. н., доцент Світлана ДЖЕРЕЛЕЙКО.

Серед інших важливих питань, розглянутих на цьому засіданні, – доповідь віце-президента Інституту, к. іст. н., доцента Андрія МАТВЄЄВА про внутрішню систему забезпечення якості освіти у ХКТЕІ та ХКФК ХКТЕІ.

Також Вчена рада заслухала інформацію проректора з наукової роботи, д. е. н., професора Оксани ЗАМАЗІЙ про підсумки наукової діяльності Інституту за 2023 р. та основні завдання на 2024 р.

Окрім того, на засіданні Вченої ради затверджені зміни до Положень Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Адміністрація

 

 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info