ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ

2 травня 2024 р., відповідно до плану роботи Методичної ради ХКТЕІ, відбулося розширене засідання з питання «Внутрішня система забезпечення якості освіти у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті та Фаховому коледжі ХКТЕІ».

Президент ХКТЕІ Юрій ТЕЛЯЧИЙ зазначив, що складові внутрішньої системи забезпечення якості освіти є важливим пріоритетом і чинником стратегії розвитку Інституту. Задля ефективного впровадження заходів її забезпечення наказом президента ХКТЕІ від 25.12.2023 р. №307-ОД уведено в дію Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті.

Декан факультету управління, підприємництва та права Світлана ДЖЕРЕЛЕЙКО ознайомила присутніх з основними критеріями внутрішнього моніторингу якості освіти. Директор Фахового коледжу Катерина ЛЯШУК надала вичерпну інформацію про результати акредитації у 2023-2024 н. р. ОПП спеціальностей «Право» та «Комп’ютерна інженерія». В своїх виступах вони акцентували увагу на необхідності реалізації основних механізмів дієвого забезпечення якості освітніх послуг.

Адміністрація
 
 
 
 

 
 

 
Розробка сайту:  uaBiznes.info