ЗАХОДИ ДО РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧАЕС

ЗАХОДИ ДО РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧАЕС

З метою поширення інформації серед студентської молоді про наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ ст. в Україні, протягом минулого тижня в Інституті проведено ряд заходів до 38-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

24 квітня студенти І курсу Фахового коледжу зустрілись із заступником голови Хмельницької міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», учасником ліквідації аварії на ЧАЕС Лідією СОБОЛЬ, яка поділилася спогадами про перебування у зоні відчуження після аварії, описала ліквідаційні заходи, в яких прийняла участь.

У ході Тижня природничих дисциплін викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін провели виховну годину для студентів ІІ курсу Фахового коледжу про наслідки Чорнобильської катастрофи.

26 квітня для студентів Фахового коледжу та Інституту було проведено інформування «Чорнобиль – трагедія і біль України». Вшановуючи героїзм пожежників, обслуговуючого персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС студенти поклали квіти до пам’ятника «Героям та жертвам Чорнобиля», неподалік Інституту.

Пам’ятаймо про Чорнобильську катастрофу, дякуємо всім, хто виявив жертовність та мужність, виконуючи свій професійний й громадянський обов’язок, усім хто брав участь у ліквідації наслідків тієї страшної аварії.

Дякуємо Збройним силам України за захист від окупанта!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, Студентське Віче

 

 
 


 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info