Захист кваліфікаційних робіт у фб

Захист кваліфікаційних робіт у фінансистів

 21 та 22 червня 2023 р. відбувся публічний захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

З вітальним словом до студентів звернувся президент ХКТЕІ – доктор історичних наук, професор Юрій Телячий, який наголосив на важливості вищої освіти, висококваліфікованих спеціалістах для відбудови нашої могутньої держави.

Захист робіт урочисто та патріотично розпочав голова екзаменаційної комісії – доктор економічних наук, професор Юрій Сафонов.

Щирі вітання та позитив усіх учасників випускової кафедри фінансів, обліку та аудиту додали студентам впевненості та рішучості у презентації своїх наукових досліджень.

Всі учасники продемонстрували високий науковий рівень у представленні теоретико-методичних та практичних аспектів дослідження та надали пропозиції щодо шляхів оптимізації/удосконалення процесів за обраною тематикою.

Пишаємося нашими фінансистами, які не лише гідно представили свої наукові напрацювання, але й апробували їх у численних міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, а також у наукових виданнях.

Бажаємо здобувачам не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові фінансові вершини, продовжуючи навчання у магістратурі ХКТЕІ.

Безмежно вдячні ЗСУ за можливість навчати та навчатися, представляти наукові напрацювання та ділитися професійним досвідом.

Все буде Україна!

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

 

screenshot_4_59_01
 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info