Захід благодійного фонду «Мій донор»

Захід благодійного фонду «Мій донор»

15 лютого 2024 року, наші студенти відвідали Мовну школу ОЛА, де провели захоплюючу та пізнавальну зустріч на тему донації крові.

Ця подія стала незабутнім досвідом для нас, адже ми змогли дізнатися більше про важливість та значення донорства крові.

Спікери, які поділилися своїм досвідом та знаннями:

Анастасія Ярова, депутатка Хмельницької міської ради, постійний донор крові та компонентів крові. Вона розповіла про свої почуття та мотивацію, яка спонукала її до першого кроку у донорстві ще у студентські роки, а також про те, що надихає її продовжувати цю благородну справу далі. Її історія стала надихаючим прикладом для нас усіх.

Метью Забка, доктор математичних наук з Southwest Minnesota State University, американець, який викладає у мовній школі ОЛА. Він поділився важливими відомостями щодо популяризації культури донорства крові серед молоді в США. Його виступ був про те, як важливо бути частиною цієї дії на благо інших.

Під час заходу студенти мали можливість насолодитися перервою на чай, що стало приємним додатком до нашої спільної подорожі у світ донорства крові.

Дякуємо Мовній школі ОЛА за гостинність та можливість збагатити наші знання та досвід! Нехай наша спільна робота сприяє популяризації донорства крові та рятує життя!


Розробка сайту:  uaBiznes.info