«Вступ до спеціальності» для фінансистів

Навчальна практика «Вступ до спеціальності» для фінансистів

Для студентів Хмельницького кооперативного фахового коледжу, які нещодавно вступили на спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», новий навчальний рік розпочався з навчальної практики «Вступ до спеціальності».

На перших заняттях студенти ознайомилися з освітнім процесом у ХКТЕІ, Стандартом фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», ОПП спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», основними вимогами й умовами здобуття освіти та очікуваними результатами навчання.

У рамках навчальної практики було проведено екскурсію у ТОВ «Сіріус Екстружен», де майбутні фінансисти ознайомились із виробництвом стретч-плівки і плівки для пакування продукції, основними технологічними операціями та видами сировини; іншими виробничими процесами, дотичними до роботи фінансиста.

Також студенти відвідали Хмельницьке обласне управління АТ «Ощадбанк», працівники якого ознайомили їх з особливостями діяльності банку, видами банківських послуг та операцій, охарактеризували функціональні обов'язки фахівців банку, провели цікавий тренінг по роботі з терміналами і банкоматами.

Під час навчальної практики була організована зустріч із практичними фахівцями у сфері банківського й фінансового секторів (Білик Неля, начальник відділу грошового обігу Департаменту грошового обігу Національного банку України в Хмельницькій області),  студентами – бакалаврами та магістрами ХКТЕІ в контексті посадових обов’язків (Борей Тарас, бухгалтер КП «Артбудпроект», Пономарьова Каріна, провідний бухгалтер-аналітик ПП «Аудит Перфект», Островська Ольга, фахівець ТОВ «Західконсалтинг», Бортник Дана, головний державний інспектор Головного управління ДПС у
м. Хмельницькому). Фахівці надали інформацію про можливість поєднання навчання з практичною діяльністю, особливості роботи як у банківському секторі так і на підприємствах різних форм власності; поділилися секретами, з чого почати кар’єрне зростання. Все це надихнуло студентів на сумлінне навчання та самовдосконалення.

Навчальна практика «Вступ до спеціальності» пройшла в доброзичливій, діловій атмосфері, студенти отримали нові знання щодо майбутньої професії та пропозиції в плані майбутнього працевлаштування після успішного завершення навчання.

 

1_159_01  2_122_01
 3_79_01 4_50_01
 5_41_01 6_39_01
7_23_01
 8_21_01 9_18_01
 
10_15_01

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info