ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВИЙ ФОРУМ В ХКТЕІ

26.10.2023 р. в Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті відбулася І-а Всеукраїнська науково-практична конференція «ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ЕКОНОМІЦІ: ВІД КОНКУРЕНЦІЇ ДО КООПЕРАЦІЇ».

Організатором конференції виступила кафедра підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, канд. екон. наук Наталією Сапотніцькою.

До учасників конференції звернувся президент ХКТЕІ, професор Юрій Телячий, який передав вітання від Віктора Філіпчука, голови правління Хмельницької облспоживспілки. Також з привітаннями виступили:

· Світлана Колотій – в. о. ректора Вінницького кооперативного інституту;

· Петро Куцик – ректор Львівського торговельно-економічного університету;

· Олексій Нестуля – ректор Полтавського університету економіки і торгівлі.

У роботі конференції взяли участь понад 260 учасників із майже 60 закладів вищої та фахової передвищої освіти, наукових установ різних регіонів України. Приємне та неочікуване враження учасники конференції отримали від колег-науковців із Bielsko-Biała School of Finance and Law (Польща) та l’Ecole Normale Superieure (Франція).

Учасники зібрання прийняли резолюцію, спрямовану на підтримку розвитку наукових досліджень економічного характеру в Україні в умовах воєнного (поствоєнного) стану.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість здійснювати освітню наукову діяльність!

ЯКІСНА НАУКА – ЗАПОРУКА НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, студентське Віче

111_03_01 

222_01 

44_02_01 

55_01

455454_01 

77_01 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info