Все, що душа довірила словам...

У читальному залі Хмельницької обласної бібліотеки імені М. Островського 19 березня 2015 року, відбувся літературний вернісаж «Все, що душа довірила словам...», присвячений Всесвітньому дню поезії, на який були запрошені студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

    19 березня 2015 року у читальному залі Хмельницької обласної бібліотеки імені М.Островського, відбувся літературний вернісаж “Все, що душа довірила словам...”, присвячений Всесвітньому дню поезії, на який були запрошені студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

    У заході взяли участь: Віталій Міхалевський - поет, голова Хмельницького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Г. Шевченка, лауреат міської премії імені Б. Хмельницького; Надія Рибян - поетеса, член Конгресу українських літераторів; Михайло Цимбалюк - поет, прозаїк, публіцист, член Конгресу українських літераторів, член Національної спілки письменників України та учні ЗОШ м. Хмельницького - переможці конкурсу, присвяченого 201-й річниці від дня народження Тараса Шевченка, які ділилися своєю творчістю та відчуттями і переживаннями від процесу народження свіжих рим.

    Поети — люди з багатим внутрішнім світом та чуттєвою і вразливою душею. Вони здатні до вияву сильних емоцій, їм властиве почуття прекрасного.    Поезія – це завжди політ фантазії, творчої думки, пошук тих засобів мови, що здатні торкнутися душі людини.  Від того часу, коли людина вперше зримувала слово, й до наших днів існує на землі поезія. Вона змушує думати, радіти, сумувати, любити, робить людину Особистістю.

    Студенти та викладачі ХКТЕІ з величезним задоволенням поринули у неймовірний світ поетичного слова і сповнилися натхненням від зустрічі з прекрасним.

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info