Вітаємо з перемогою!

Інноваційність, професіоналізм, елегантність…

     Саме такі риси притаманні чарівній жінці, справжній леді - Оксані Олександрівні Лопатовській, викладачу циклової комісії облікових та фінансових дисциплін, переможцю конкурсу «Кращий викладач 2015 року», яка посіла друге місце серед кооперативних вищих навчальних закладів І рівня акредитації, справжньому педагогу, котрий працює на майбутнє.
    Щиро вітаємо викладача циклової комісії облікових та фінансових дисциплін                                  О.О. Лопатовську, яка посіла ІІ місце у конкурсі «Кращий викладач 2015 року».
    Оксана Олександрівна Лопатовська належить до когорти молодих викладачів-практиків, кредо фахової діяльності яких - до академізму через практику. Досвід професійної діяльності викладач здобула ще у студентські роки, тому, завершивши з відзнакою   магістратуру  Хмельницького національного  університету за спеціальністю «Облік і аудит», розпочала викладацьку діяльність як цілком сформований фахівець.
    Оксана Олександрівна належить до тих викладачів-новаторів, які першими долучились до методичного обґрунтування та практичної апробації інноваційної науково-методичної проблеми ХКТЕІ «Продуктивне навчання як базова ідея формування інноваційної особистості фахівця». Результатом практичного досвіду упровадження в навчальний процес парадигми продуктивного навчання стала технологія апробації сформованості фахових навичок і компетенцій студентів шляхом виконання конкретних виробничих і управлінських завдань під час роботи у структурних підрозділах навчального підприємства ХКТЕІ – ПАТ «Шанс».  Викладач є одним із            співкоординаторів програми автоматизованих робочих місць.
    Має вагомі навчально-методичні напрацювання у сфері викладання фахових дисциплін:  «Бухгалтерський облік», «Фінансовий облік», «Облік і аналіз ЗЕД», «Фінанси підприємств». 
    Визнанням успіхів молодого викладача стало здобуття перемоги у Всеукраїнському  конкурсі «Кращий викладач 2015 року»  серед кооперативних вищих навчальних закладів  І  рівня акредитації.
    Оксана Олександрівна – автор навчально-методичного посібника «Завдання для практичних занять з дисципліни «Облік і звітність ЗЕД» для студентів кооперативних технікумів і коледжів», низки наукових праць з актуальних проблем фінансів та обліку.
    Лопатовська О. О. – успішний наставник студентської академічної групи, керівник наукової студії «Фінансовий інжиніринг». 
    Відповідаючи на запитання про формулу успішного викладача-практика, напередодні десятиріччя роботи у вищій школі, Оксана Олександрівна відповідає: «Вимогливість до себе та любов до студентства».

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info