Вікторина «Реальність у алегорії»

Фінансова вікторина «Реальність у алегорії»

 Викладачами кафедри фінансів, обліку та аудиту та циклової комісії комп'ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін проведено фінансову вікторину «Реальність у алегорії». У заході прийняли участь здобувачі освіти 2-го і 3-го курсів фахового коледжу і магістри інституту. Інтелектуальне змагання між командами протягом усіх трьох турів було напруженим і інтенсивним.

Ведучий вікторини професор Роман Сніщенко вдало підтримував атмосферу азарту і бажання перемоги, для покращення сприйняття завдань використовував презентаційні матеріали. Поважне журі у складі декана факультету управління, підприємництва та права Світлани Джерелейко, завідувачки кафедри фінансів, обліку та аудиту Юлії Нікольчук, доцента Павла Нагорного, голови циклової комісії комп’ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін Оксани Лопатовської ретельно досліджували відповіді кожної команди.

Основними критеріями оцінок були оригінальність, логічність, відповідність поставленій задачі та доступність відповіді команди для сприйняття. Перемогу отримала команда третього курсу фахового коледжу.

Присутні на вікторині викладачі відзначили гарну предметну підготовку всіх здобувачів освіти, їх комунікабельність та здатність абстрактно мислити. Безперечно, що всі учасники заходу отримали задоволення від доброзичливої атмосфери інтелектуальних змагань.

screenshot_8_26_01

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

Циклова комісія комп’ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info