ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

 Військово-патріотичне виховання завжди було невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії рф проти України, його важливість взагалі важко переоцінити. Усе, що відбувається сьогодні – виклик як для освітян, так і для тероборонівців, для яких військово-патріотичне виховання є одним із патріотичних напрямів роботи.

Зважаючи на це, у Хмельницькому кооперативному фаховому коледжі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту з метою поглиблення знань з дисципліни «Захист України» інструктори 106 окремої бригади територіальної оборони за участі фахівців напряму цивільно-військового співробітництва бригади провели майстер-клас для студентів коледжу на тему «Сучасна зброя ЗСУ та поводження з нею».

Військовослужбовці розповіли студентам про особливості використання сучасної зброї, а також надали можливість молодим хлопцям та дівчатам ознайомитись з практичним використанням пістолетів, кулеметів, прицілів, приладів нічного бачення, розвідувальних дронів та інших засобів, які широко наразі використовуються під час війни бійцями тероборони ЗС України.

В свою чергу бригаді тероборони були передані смаколики, які зібрали студенти та викладачі ХКТЕІ.

                                                                                                                                               Ректорат

 

1_182_01
 
2_137_01
 
3_89_01 
4_55_01 
5_44_01 
6_41_01 
 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info