Відкриття тиру «ЗАХИСНИК УКРАЇНИ»

Відкриття тиру «ЗАХИСНИК УКРАЇНИ» у ХКТЕІ

 З метою національно-патріотичного виховання студентської молоді і оволодіння нею практичними навичкам стрільби, в умовах збройної агресії рф проти України та в контексті вивчення дисципліни «Захист України», у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті 05 травня 2023 р. урочисто відкрито  сучасний лазерний інтерактивний тир «Захисник України».

До складу інтерактивного стрілецького комплексу «Захисник України» входить набір вправ для базової вогневої підготовки, тренування реакції і точність влучень. Ці вправи – унікальний комплекс розробки українських програмістів для учнів старших класів, студентів та військових.

У воєнний час необхідно вміти користуватись зброєю та влучно стріляти. Здобувачі освіти та всі охочі зможуть проходити підготовку зі стрільби у стінах нашого Вишу, де матимуть можливість відпрацювати стрілецькі навички з автомата АК-47, пістолета «Beretta», працювати з різними типами цілей, мішеней, ознайомитись з правилами стрільби та технікою безпеки, збирати та розбирати автомат, дізнатися про стрільбу з укриття, вихід на рубіж і перешкоди, відпрацювати різні види стрільби.

Лазерний інтерактивний тир «Захисник України» створено:

- за ідеї Голови правління Хмельницької облспоживспілки Віктора Філіпчука;

- за сприяння президента Інституту, професора Юрія Телячого.

Запрошуємо відвідати Тир  та відпрацювати практичні навички стрільби учнів шкіл, студентів та бажаючих.

Навчаємось і робимо ще один крок до нашої спільної Перемоги!

  СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

 

 Адміністрація, студентське Віче

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info