Успішний фініш у фінансистів коледжу

Успішний фініш у фінансистів фахового коледжу

 

19-20 червня 2023 р. відбувся завершальний етап навчання у студентів-фінансистів випускної групи – комплексний кваліфікаційний іспит,                       за результатами якого усім здобувачам присвоєно освітньо-професійній ступінь «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Фаховий коледж для них став трампліном у майбутнє, так як більшість з них планує продовжити навчання у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.

Такий успіх досягнуто у непростих умовах сьогодення завдяки наполегливій праці студентів, неймовірній підтримці батьків, щоденній кропіткій роботі викладачів циклової комісії комп'ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін та керівництва закладу вищої освіти.

Колектив циклової комісії комп'ютерної інженерії, облікових                       та фінансових дисциплін та кафедри фінансів, обліку та аудиту сердечно вітає своїх випускників та бажає мирного неба, втілення в життя планів, задумів та сподівань! Оптимізму, наполегливості, не зупинятися на досягнутому, продовжувати освіту за покликом, вдалого працевлаштування, успіхів                    на професійному шляху в нашій рідній Україні, економіку якої піднімати саме Вам!

 

Циклова комісія комп'ютерної інженерії,

облікових та фінансових дисциплін

 

screenshot_5_41_01
 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info