УСПІШНЕ ЗНО - ЦЕ РЕАЛЬНО

УСПІШНЕ ЗНО – ЦЕ РЕАЛЬНО!

 

Запрошуємо одинадцятикласників до ХКТЕІ 04.12.2021 року на тренувальне тестування з української мови і літератури та математики від Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти!

Про захід:

Категорія одинадцятикласників складає значну питому вагу вступників до кооперативних закладів освіти. Разом із тим маємо розуміти, що перепусткою до світу вищої школи є успішне складання ЗНО. 10 листопада 2021 року до ХКТЕІ завітали директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Іванович Кузьменко та начальник науково-методичного відділу ВРЦОЯО Лариса Вікторівна Буняк. 

Під час зустрічі керівники закладів домовились про проведення на базі інституту тренувальних тестувань з української мови і літератури та математики під гаслом «Успішне ЗНО це реально». Тренінг передбачає лайфхаки для вирішення найпроблемніших завдань ЗНО за зразками попередніх років та аналіз запропонованих завдань. У грудні 2021 року та лютому 2022 року заплановано проведення двох таких тренінгів із аудиторією близько трьохсот випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Сподіваємося, що цей досвід буде успішним  в межах профорієнтаційної роботи та налагодження співпраці інституту із низкою загальноосвітніх та фахових передвищих закладів освіти регіону.

 

photo_2021_11_11_16_17_08_01 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info