ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ ПРОЯВАМ БУЛІНГУ У ХКТЕІ

ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ ПРОЯВАМ БУЛІНГУ У ХКТЕІ

 Булінг. Насильство. Дискримінація.

З метою протидії проявів булінгу та їх попередження в ХКТЕІ було проведено низку заходів для учасників освітнього процесу.

Протягом тижня в рамках виховних годин куратори академічних груп спілкувалися зі студентами на тему розуміння сутності булінгу здобувачі освіти коледжу та інституту  проходили анонімне анкетування щодо виявлення проявів булінгу (цькування) серед учасників освітнього процесу.

31 жовтня 2023 р. пройшов тренінг на тему «Булінг у освітньому середовищі: як розпізнати і що робити?». Участь прийняли керівництво ХКТЕІ, куратори академічних груп ХКФК ХКТЕІ та ХКТЕІ. Практичний психолог ХКТЕІ Юлія Юзюк розповіла про основні ознаки булінгу, причини та особливості протидії, а також про алгоритм дій у разі виявлення ситуації булінгу.

1 листопада 2023 р., в рамках виховної години, для студентів першого курсу фахового коледжу ХКТЕІ провів зустріч запрошений старший інспектор Ювенальної поліції  Дмитро Сергійович Процюк.

На цьому діяльність ХКТЕІ щодо протидії булінгу не вичерпується. У освітньому процесі заплановано тренінги та виховні години з метою розвитку асертивної поведінки, групової згуртованості та навчання навичкам медіації та ненасильницького спілкування.

На другому поверсі навчального закладу розміщена «Скринька довіри», на офіційному сайті є посилання на електронна скринька довіри, де всі учасники освітнього процесу мають змогу поскаржитися на виявлення проявів булінгу.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

4_24_02
 
5_19_02
 
6_14_01
 
1_44_01

2_34_01

3_31_02

 


Розробка сайту:  uaBiznes.info