ТАРАСУ ШЕВЧЕНКУ 210 РОКІВ

 

ТАРАСУ ШЕВЧЕНКУ 210 РОКІВ

 


 

 

 

 

Світова слава Шевченкова зростає й шириться

разом зі славою його народу,

разом із зростанням ролі

й престижу нової, вільної України...

Олесь Гончар

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем й українським генієм.

Минає 210 років від дня його народження, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне, особливо зараз, коли триває російсько-українська війна. Видатний митець залишив кілька важливих послань, які для українців стали закликом до дії. Багато хто з нас відкрив для себе Шевченка по новому.

На відзначення ювілейної річниці Тараса Шевченка в бібліотеці Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту проведено літературний кругозір – «Шевченкова висота» за участі провідного фахівця Хмельницької обласної бібліотеки для молоді Діани МАТВЄЄВОЇ.

Студенти І курсу Фахового коледжу спеціальностей Маркетинг та Готельно-ресторанна справа пригадали життєвий та творчий шлях видатного українця, дізналися про маловідомі сторінки його життя, переглянули художні авторські роботи, прослухали сучасну адаптацію його творів сучасними українськими співаками, декламували поезію.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, студентське Віче, бібліотека

 

 
 

 


 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info