«СТУДЕНТСЬКА БИТВА – 2024» У ХКТЕІ

«СТУДЕНТСЬКА БИТВА – 2024» У ХКТЕІ

Нещодавно на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, за ініціативи Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, спільно із КУ «Молодіжний центр», проведено інтелектуальний турнір «Студентська битва – 2024».

Із вітальним словом виступили віце-президент ХКТЕІ Андрій МАТВЄЄВ та директор КУ «Молодіжний центр» Владислав ГРЕБЕНЮК, які побажали студентам наполегливості та успіху у грі!

У турнірі взяли участь 7 команд по 5 представників від кожної спеціальності Фахового коледжу, між якими відбулась неймовірно цікава битва за звання найінтелектуальнішої команди, що прийме участь у фіналі ІІІ етапу.

Запитання були сформовані у 8 блоків: Хмельницькознавство, українська мова та література, мемологія, російсько-українська війна, історія, громадянська освіта, наука, навчальний заклад.

Команда «Квіточки» (спеціальність Готельно-ресторанна справа), із результатом 45 балів, зайняла І місце та представлятиме Фаховий коледж ХКТЕІ у фіналі серед закладів фахової передвищої освіти.

Дякуємо воїнам ЗСУ за можливість навчатись та розвиватись.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, студентське Віче

 

 
 
 
 
 




 


Розробка сайту:  uaBiznes.info