СПОРТИВНІ СТАРТИ ВЕРЕСНЯ – 2016

СПОРТИВНІ СТАРТИ ВЕРЕСНЯ – 2016:

Про участь викладачів і студентства ХКТЕІ у всеукраїнській акції

«Бігова Україна»

 _2_02_01

         «Вересень на старті!» – цей вираз цілком відповідає духові всеукраїнського забігу INTER SPORT UKRAINE RUN 2016, ініційованого ГО «Бігова Україна», підтриманого Міністерством освіти і науки України. Генеральним спонсором цього масштабного спортивного дійства є ТОВ «Епіцентр К», адже однією із соціальних місій діяльності компанії є підтримка здорового способу життя та популяризація фізичної культури і спорту.

         Майже 500 студентів і представників викладацького складу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту сонячного осіннього дня – 10 вересня 2016 року взяли участь у цій масштабній, загальнодержавній акції! Першокурсники і старшокурсники, досвідчені спортсмени і новачки – усіх охопив дух здорового способу життя і прагнення до перемоги! А щоб засвідчити патріотичність намірів, перед початком забігу студенти ХКТЕІ провели патріотичний флеш-моб утворили в дворі інституту символічний ТРИЗУБ.

         Спортивне дійство стало першим заходом у роботі волонтерських об’єднань ХКТЕІ – 30 студентів ХКТЕІ удостоїлись честі взяти участь в організації свята: «Ми вважаємо це класним стартом у творенні гарних справ на благо суспільства і Батьківщини! Атмосфера заходу захоплює! Драйв, прагнення перемоги, популяризація навичок здорового способу життя! Щиро радію, що наш рідний ХКТЕІ представлений майже півтисячею студентів!» - ділиться голова студентського Віче Діана Заболотна.

         Показово, що чотирнадцятим у спортивній естафеті на два кілометри прибіг доцент кафедри товарознавства та митної справи ХКТЕІ, 29-річний Андрій Вікторович Савіцький! Вітаємо!

         Нехай спортивні досягнення, дух перемоги, віра і надія у щасливий, переможний завтрашній день стане головним емоційним дарунком молодих сердець до Дня фізичної культури і спорту!

Розробка сайту:  uaBiznes.info