Слово Великого Кобзаря...

23 жовтня 2013 року у м. Хмельницькому відбувся ІІ обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Слово  Великого Кобзаря допомагає самостверджуватися

     23 жовтня 2013 року  у м. Хмельницькому відбувся ІІ обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, який започатковано відповідно до Указу Президента України В. Ф. Януковича у 2010 році. Щорічно в Конкурсі беруть участь студенти ХКТЕІ.  Активність молоді є показником їх творчої обдарованості, закоханості в красу рідного слова, усвідомлення себе українцями,  котрі відчувають гордість за своїх предків, історію.
     
Щирі вітання переможцям:
     
Білик Ірині Вікторівні, студентці  групи  Б-911 –   І місце
    
Рогаль Діані Андріївні , студентці групи Ф-931 – ІІІ місце
    
Посвістак Катерині Анатоліївні, студентці групи  Ф-922   – ІV
місце
    
Високою метою конкурсу є вшанування пам’яті Великого Кобзаря. Цьогорічний Конкурс є особливим – він проводиться у рамках відзначення 200-річного ювілею Тараса Шевченка – людини, яка присвятила своє життя збереженню та поширенню самобутньої народної мудрості, козацької звитяги та культури народу України.  Його твори і дотепер надихають і змушують задуматися над проблемами духовного об’єднання, готовності виборювати свою свободу, осмислення історичного досвіду України як держави.
    
У своїх конкурсних роботах студенти продемонстрували не лише глибокі знання, розвинені навички та невпинний пошук натхнення. Перш за все, вони довели, що молоде українське покоління – це люди, які засвідчують власну життєву позицію, пошук свого місця у сучасному суспільстві.

     Шановні переможці!
     
Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому! Нехай перемога у Конкурсі додасть вам наснаги, впевненості у своїх силах і можливостях, та підсилить жагу до нових  творчих звершень.  Бажаємо, щоб кожен день був плідним і насиченим, а нові підкорені вершини стали втіхою для ваших батьків, викладачів та наставників!
     
Щира подяка  викладачам  філології  Мазур Інні Михайлівні, Бородій Інні Борисівні, Ільїнській Тетяні Володимирівні  за ту якісну підготовку, яка допомагала студентам на шляху до перемоги.
     Хай Геній Великого Кобзаря світить нам крізь століття!

Розробка сайту:  uaBiznes.info