РОЗВИТОК ОСОБИСТОГО БРЕНДУ

РОЗВИТОК ОСОБИСТОГО БРЕНДУ СТУДЕНТОК ХКТЕІ

 

Опра Вінфрі сказала: «Успіх – це питання постійної готовності використати випадок». Маючи на озброєнні цю пораду, чарівні здобувачки освіти ХКТЕІ та фахового коледжу Інституту використовують кожну можливість формальної, неформальної та інформальної освіти, щоб вдосконалюватися.

26 жовтня 2023 р. майбутні фахівчині сфери готельно-ресторанного бізнесу Анастасія Філіпчук, Іванна Сковер, менеджерки Софія Білецька, Тетяна Ткачук, Жанна Пирожук, Вікторія Дячук, Вікторія Залевська, фінансистка Анастасія Ягодзінська та маркетологині Тетяна Ляшук, Світлана Лях, Катерина Смучок, Валерія Заярна, Діана Гординська під керівництвом декана Світлани Джерелейко та завідувачки відділення Катерини Трофименко взяли участь у тренінгу «Розвиток особистого бренду» від ГО «Жінки в бізнесі». Метою тренінгу було донести важливість розвитку власного бренду, показати механізм його побудови, дослідити та розв’язати реальні практичні кейси.

Упродовж чотирьох насичених годин Олена Остапенко, тренерка з комунікацій та публічних виступів, ділилася з учасниками тим, як правильно презентувати та позиціонувати себе для соціуму. Пані Олена розповідала лайфхаки правильного вибудовування особистого бренду та використання його в професійній діяльності.

Учасниці вийшли з тренінгу заряджені та готові ділитися зі своїми колегами отриманими знаннями.

 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

 

2_27_01
 
1_36_02
 
3_25_02 
 
4_20_02 
 

 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info