Робочий візит до ХКТЕІ

Відповідно до розпорядження Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств від 26.12.2022 р. № 27-р «Про затвердження голів екзаменаційних комісій ХКТЕІ» та розпорядження від 26.12.2022 р. № 28-р «Про затвердження голів екзаменаційних комісій ХКФК ХКТЕІ», головою екзаменаційних комісій зі встановлення відповідності рівнів освіти студентів   ОС бакалавр та ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності                                         076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ОП Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та ОПП Підприємництво, торгівля та біржова діяльність призначена Директорка департаменту кадрової політики освіти і науки Укркоопспілки, директорка НМЦ «Укоопосвіта» Лідія Войнаш.

Робота екзаменаційних комісій під головуванням Л. Г. Войнаш тривала з 19.06.2023 р. по 26.06.2023 р., Голова екзаменаційної комісії відмітила належний рівень підготовки здобувачів фахової передвищої та вищої освіти, та якісну роботу членів усіх ЕК.

Під час робочого візиту до ХКТЕІ Лідія Герасимівна Войнаш ознайомилась із усіма напрямами наукової та методичної роботи інституту та здобутками колективу за 2022-2023 н. р., відвідала новостворений музей «Захисників України», інтерактивний лазерний тир «Захисник України» та кабінет бджільництва, укриття та інші об’єкти закладу вищої освіти.

Під час робочих зустрічей зі Студентським Віче ХКТЕІ, адміністрацією інституту та фахового коледжу Лідія Войнаш відмітила високий рівень організації освітнього процесу закладу освіти, вагомі здобутки колективу у науковій та методичній роботі, незважаючи на військовий стан.

Директорка департаменту відзначила глибоку патріотичну позицію усього колективу та студентства і подякувала за значний внесок у наближенні нашої Перемоги.

 

Адміністрація ХКТЕІ

screenshot_1_91_01
screenshot_2_58_01
screenshot_3_66_01 
Розробка сайту:  uaBiznes.info