

РЕГІОНАЛЬНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ФОРУМ
22 вересня 2025 р. у Львові відбувся Регіональний гастрономічний форум, організований Асоціацією шеф-кухарів України. Захід присвячений розвитку ресторанного бізнесу, вдосконаленню кулінарної майстерності та впровадженню інновацій у сфері гастрономії.
За сприяння голови Хмельницької обласної спілки споживчих товариств Віктора ФІЛІПЧУКА та ректора ХКТЕІ Андрія МатвєєвА, здобувачі освіти Фахового коледжу ХКТЕІ Анастасія ФІЛІПЧУК та Софія ОСТАШЕНЯ спеціальності Готельно-ресторанна справа, разом із викладачами
Марією Грищенко та Наталією Сапотніцькою, взяли участь у цій масштабній події.
Програма форуму включала унікальні майстер-класи від відомих
шеф-кухарів України. Вони демонстрували сучасні підходи до приготування локальних страв та їх презентації, застосовували інноваційні техніки й ексклюзивні елементи декору, а також ділилися власними історіями успіху в кулінарії та ресторанному бізнесі. Партнери заходу презентували нові зразки обладнання, що можуть бути використані в закладах ресторанного господарства.
Студенти ставили запитання, спілкувалися з професіоналами, дегустували страви та отримали цінний практичний досвід, що став важливим доповненням до вивчення освітніх компонент «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ГРГ», «Організація обслуговування», «Передові технології високої кухні».
Дякуємо ЗСУ за можливість відвідувати освітньо-практичні заходи!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Адміністрація, студентське Віче
