ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА В УМОВАХ ВІЙНИ

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА В УМОВАХ ВІЙНИ

 

Згідно Плану заходів із реалізації Концепції забезпечення національної системи стійкості до 2025 р., введено в дію Указом Президента України №479 від 27 вересня 2021 р. та Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» 12-13 лютого 2024 р. Центром стресостійкості Хмельницької області проведено навчання для педагогічних та науково-педагогічних працівників ХКТЕІ, від Ізраїльської коаліції по роботі з травмою (ІТС) на тему «Основи самодопомоги та кризової допомоги у сфері освіти». Учасників привітав президент ХКТЕІ, професор Юрій ТЕЛЯЧИЙ, який також прийняв участь у заході.

Впродовж дводенного тренінгу учасники ознайомились із офіційними протоколами (за якими працює Держава Ізраїль) допомоги у кризових ситуаціях, методами екстреного реагування під час гострої реакції на стрес, покроковими рекомендаціями щодо першої психоемоційної підтримки та оцінки можливої психологічної травматизації.

Агресія росії проти України, виклики та труднощі сьогодення, не дають залишатися осторонь жодному члену суспільства. Тому такі ініціативи та зустрічі сприяють вдосконаленню системи освітнього процесу та власного життя загалом.

Висловлюємо щиру вдячність координатору Центру стресостійкості Хмельницької області Людмилі ГУНДЕРУК та ведучій курсу Наталії ВОЛИНЕЦЬ за проведене змістовне та структуроване навчання!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

 

 
 


 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info