ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У ДІЇ

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У ДІЇ

Чай один із давніх та улюблених напоїв людства. Китайське прислів'я говорить, якщо людина доживе до 120 років, вона не встигне вивчити всі назви сортів чаю. Аби навчити розрізняти види та смакові якості напою, доцентка кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи Наталія АНТОШКОВА та провідний фахівець Центру професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу Віта ГОНЧАРУК, для учнів 9-х класів Хмельницької СЗОШ № 29, провели тренінг «Hard та Soft Skills фахівця готельно-ресторанного бізнесу», де представили різновиди чаю: «Ройбуш», «Анчан» та «Персиковий фламбе».

Усі учасники тренінгу отримали задоволення та відкрили для себе різноманітний, смачний та ароматий світ чаю.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу

 

23_01

 

25_01

 

26_01
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info