ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД В ХКТЕІ

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД В ХКТЕІ

У Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут у рамках профорієнтаційного заходу 20 липня 2023 р. завітали учасники дитячого літнього табору Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт».

Для них було проведено пізнавальну екскурсію бібліотекою, яка формує загальний образ Інституту та зачаровує своєю гармонією. Школярі відвідали Музей захисників України, ознайомилися з експозиціями, починаючи від періоду Давньої Русі та закінчуючи сучасними військовими подіями на теренах України. Також учні відвідали інтерактивний лазерний тир «Захисник України», де мали можливість ознайомитися з правилами стрільби та технікою безпеки, дізнатися про стрільбу з укриття, вихід на рубіж і перешкоди, та повправлятись у влучності.

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи Наталія Антошкова провела фаховий тренінг «Робота бариста». Гості дізналися про види кави, її вплив на хімічні процеси в організмі людини, ключові навички в приготуванні еспресо й американо та провели дегустацію кави і оцінили основні показники якості напою.

Усі учасники заходу отримали цікаву інформацію та незабутні враження.

Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу

img_5713_01 

Розробка сайту:  uaBiznes.info