ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «РЕСТ-ПРОФІ»

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «РЕСТ-ПРОФІ»

 Інноваційна робота здобувачів освіти є невід’ємною складовою формування конкурентноспроможних фахівців готельно-ресторанного бізнесу здатних креативно, інноваційно та клієнтоорієнтовано вирішувати практичні завдання з надання сучасного сервісу гостям.

Студентка ІІІ курсу Хмельницького кооперативного  фахового коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економіччного інституту Олійник Настя 30 листопада 2023 року взяла участь у IV Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» на базі Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ,  метою якого є виявлення досягнень в оволодінні професійними компетентностями фахівця готельно-ресторанної індустрії, їх практичних здібностей та навичок.

Дебют команди ХКФК ХКТЕІ, яка змагалася із командами з 10 закладів освіти, різних куточків України: Львова, Рівного, Мукачева, Житомира, Черкас та Луцька завершився перемогою у престижній  номінації «Сучасний сервіс і обслуговування».

Високваліфіковане журі відмітило продемонстровані Анастасією інноваційні методи та сучасні технології сервісу у кожному конкурсному завданні – від сервірування столу для бенкет-кави, подавання торта англійським способом, наливання коньяку  до подавання кави та чаю.

Щира подяка організаторам за можливість участі у конкурсі, адміністрації Інституту за підтримку та доземний уклін нашим ЗСУ за те, що маємо можливість навчатись, розвиватися та перемагати!

 Циклова комісія підприємництва, маркетингу та готельно-ресторанного бізнесу

 



 

Розробка сайту:  uaBiznes.info