Coursera доступна для ХКТЕІ

Освітня платформа Coursera доступна для ХКТЕІ!

 ХКТЕІ приєднався до освітньої платформи Coursera for Campus 27 травня 2022 року. Це означає, що доступ до понад 5200 курсів і 2200 проєктів від провідних університетів США, Європи і партнерів Coursera для студентів та викладачів ХКТЕІ буде безкоштовним.

Освітня платформа Coursera пропонує своїм користувачам сотні он-лайн курсів з гнучкого, доступного, орієнтованого на працевлаштування навчання.

З каталогу курсів Ви маєте можливість обрати курси зі стратегічного лідерства, ділового адміністрування, мета маркетингу, контент-маркетингу, фінансових ринків, фінансового менеджменту, менеджменту вимог у закладах готельного господарства та ін.

Реєстрації для викладачів та студентів https://www.coursera.org/for-university-and-college-students?authMode=signup&utm_campaign=freecourseraforstudents&utm_medium=coursera&utm_source=c4cwebsite для участі у дистанційних курсах.

Також платформа пропонує безкоштовний курс про вторгнення рф в Україну від Мічиганського університету. Він охоплює історію війни між Україною та росією та можливості підтримки українського населення.

ХКТЕІ висловлює вдячність Обєднаному Українському університету за надану можливість.

 1_40_01

Розробка сайту:  uaBiznes.info