Олімпійський вересень у ХКТЕІ

 ЗДОРОВА НАЦІЯ – ЗДОРОВА ДЕРЖАВА

olemp_ver 

 «Здорова нація – здорова держава» – ця теза у різних транскрипціях присутня на різних етапах розвитку людської цивілізації: від Античності до ХХІ століття.

Вересневі олімпійські дні акцентують тезу про те, що освіта – це розвиток особистості, а розвиток – поняття багатокомпонентне. Спорт – важлива складова життя студентства Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Тішить, що заняття різними видами спорту стають дедалі популярнішими серед молоді. Спортзал, здорове харчування – сьогодні це вже обов’язкові риси образу сучасних леді і джентльменів.

olemp_ver1

У вересні 2018 року ми відмовилися від традиційного «Олімпійського уроку» і три тижні поспіль вправлялися у спортивних флеш-мобах. Масштабні заходи на міському стадіоні і «спортивний четвер», як жартома зауважують студенти, відтепер також є рисами модного образу ХКТЕІ.

olemp_ver2

Минулий тиждень приніс ще одну приємну звістку: ХКТЕІ визнано одним із трьох найкращих ЗВО Хмельницької області з організації роботи щодо популяризації олімпійського руху!

olemp_ver3

 Будьмо здорові, будьмо спортивні, кооперативне студентство!

            Голова освітньої комісії студВіче ХКТЕІ – Альона Агафонова.

  

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info