Обласні змагання з української мови

Як парость виноградної лози,

 Плекайте мову. Пильно й ненастанно

Політь бур’ян. Чистіша від сльози

Вона хай буде. Вірно і слухняно

Нехай вона щоразу служить вам,

Хоч і живе своїм живим життям.

                                                                    М. Рильський

 

    Крім міцних знань із дисциплін за професійним спрямуванням, студенти ХКТЕІ плідно вивчають рідну українську мову, поглиблюють знання з мовознавчих дисциплін та розвивають свої творчі вміння. За результатами конкурсу знавців української мови, що відбувався серед студентства ХКТЕІ ще на початку листопада, переможці візьмуть участь в обласних етапах відповідних змагань.
    14 грудня 2015року на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбудеться II етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу серед учнівської і студентської молоді імені Т.Шевченка, у якому візьмуть участь наші майбутні товарознавці, маркетологи, фінансисти  та бухгалтери – Могиляк Лілія (ТМ-912), Ільніцька Вікторія (МД-921), Гніда Олена (Б-921), Ясінська Анастасіі (Ф-911).
    16 грудня 2015 року у стінах Хмельницького політехнічного коледжу проходитиме  обласна олімпіада з української мови серед студентів II курсу ВНЗ I-II рівнів акредитації, учасником якої стане Данильчук Валерія (Б-921). Студентка надзвичайно творча, обдарована й усім серцем прагне оволодіти  тонкощами рідної мови.
    21 грудня наші студенти знову вдосконалюватимуть свої знання та творчі навики вже на II етапі  Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П. Яцика, що відбуватиметься  у Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії. Чотири талановиті студентки змагатимуться за призові місця: Могиляк Лілія (ТМ-912), Лиса Аліна (Р0-912), Кочмар Наталія (Б-931) та Данильчук Валерія (Б-921).  Бажаємо їм успіхів!
    Не важливо, яку професію ти вибрав у житті, головне на все життя залишатися щирим українцем, який усім серцем прагне до вдосконалення, розвитку та збагачення рідного слова, його популяризації у всіх сферах діяльності. Адже наскільки ти знаєш свою рідну мову, настільки у тебе є право називати себе «українцем».
Розробка сайту:  uaBiznes.info