НОВИЙ ЗАХІД: УКРАЇНСЬКА МРІЯ

НОВИЙ ЗАХІД: УКРАЇНСЬКА МРІЯ

 Сьогодні 11.10.2023 р. завідувач кафедри маркетингу та менеджменту, професори Світлана Ковальчук разом із деканом факультету Світланою Джерелейко та студентами бакалаврату та магістратури Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту мали можливість бути присутніми на презентації економічного бестселера НОВИЙ ЗАХІД: УКРАЇНСЬКА МРІЯ.

На презентації мали можливість познайомитися з автором  ̶  поляком за походженням, який більшість життя прожив у Білорусі, але має не лише українське прізвище, але й українську душу,  ̶   Ярославом Романчуком.

Пан Ярослав подав своє бачення не лише поствоєнного розвитку економіки України, але і ґрунтовний аналіз причин його недостатньої динаміки у роки після отримання незалежності.

Однією з причин гальмування економічного зростання, автором об’єктивно визначена пострадянська система управління

А чинником економічного зростання визначено СВОБОДУ: особистості, волі, підприємництва.

Книга є за своєю сутністю планом і стратегією розвитку українського суспільства на найближче майбутнє, а звичайних українців зробити багатими і щасливими.

Для досягнення поставленої мети необхідно подолати "4Х": Хамство, Халтуру, Халуйство, Халявність.

Ці й багато інших цікавих і нетривіальних думок були висловлені автором під час презентації.

Вважаю, що час, витрачений з користю. Завдяки автору та наведеним дослідженням з'явилося багато цікавих ідей, які в подальшому можна розвинути як у наукових дослідженнях магістрів, так і в дисертаціях аспірантів та докторантів.

Дякуємо президенту Хмельницька торгово-промислова палата  - Наталья Белякова за підтримку цікавих наукових проєктів та президенту ХКТЕІ  - Юрій Телячий за підтримку ініціативної молоді.

Дякуємо українським захисникам і захисницям за можливість здійснювати нашу професійну діяльність!

 

                                                                 Кафедра маркетингу та менеджменту

 

screenshot_4_04_01

 

 

screenshot_7_01
 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info