Навчаючи навчаємось. Безпека понад усе

Серпень 2022 року для керівників усіх закладів освіти був надзвичайно напруженим, адже крім звичної підготовки до освітнього процесу військові дії на території нашої держави примусили серйозно поставитись до питань безпеки.

         Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності спільно з Департаментом освіти і науки Хмельницької ОВА провів для керівників закладів освіти навчання щодо організації заходів цивільного захисту.

         Практичну частину навчань було проведено на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. 30 представників адміністрації закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти пройшли об’єктові тренування щодо евакуації на випадок подачі сигналу оповіщення.

Служба охорони праці ХКТЕІ представила власний досвід планування та організації цивільного захисту у закладі освіти. Керівникам закладів освіти міста  на високому рівні було продемонстровано процес оповіщення та укриття учасників освітнього процесу, надано практичні рекомендації щодо побудови маршрутів руху до захисної споруди, порядок і черговість заповнення її заповнення та правила перебування у них.

 s1_01  s2_01 s3_01 s4_01 s5_01

Розробка сайту:  uaBiznes.info