НАВЧАЛЬНА ГРА «ХТО ТУТ ІНВЕСТОР?»

НАВЧАЛЬНА ГРА «ХТО ТУТ ІНВЕСТОР?»

10 квітня 2024 року, завдяки співпраці Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту з ТОВ «Навчальний центр Біржовий університет», здобувачі вищої освіти ХКТЕІ одержали можливість спробувати себе у ролі інвесторів під час інтерактивної навчальної гри «Хто тут інвестор?».

Спікер – Віталій Федоришин, фінансовий радник, інвестор на фондовому ринку США, сертифікований спеціаліст Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, спікер Біржового університету, випускник кооперативного коледжу.

Учасники заходу - студенти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, а також третього освітньо-наукового рівня спеціальності 075 Маркетинг.

Головна мета навчальної гри «Хто тут інвестор?»: за допомогою гри, на конкретному кейсі дати можливість студентам та викладачам приміряти на себе роль інвестора, зрозуміти суть інвестицій та особливості різних фінансових інструментів (депозит, нерухомість, цінні папери), в тому числі під час воєнного стану.

Здобувачі вищої мали можливість ознайомитися з інструментами фінансового ринку, долучитися до технологій трейдингу, отримати сучасні знання щодо інвестування, а також прокачати свої «soft skills».

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість навчати та навчатись, спікеру - за цікавий фаховий захід та мотивацію до фінансових знань та вмінь, а нашим студентам за жагу до знань.

 

 

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

Кафедра маркетингу та менеджменту

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info