Наші Воїни Перемоги

Наші Воїни Перемоги

 

   Напередодні Міжнародного дня студента, за ініціативи студентського активу та студентського Віче, волонтерським рухом ХКТЕІ відвідали КП "Хмельницька міська лікарня", де знаходяться наші поранені Воїни-Захисники. Для них студенти підготували поетичні вірші, українські пісні, які співали разом із ними, карпатські мелодії на сопілці (виконані нашою першокурсницею, майбутньою маркетилогинею – Трач Соломією; робили витинанки на згадку у вигляді смайлика; дарували обереги "Ангелів Перемоги" які власноруч зробили студентки першого курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" - Карета Вероніка та Сковер Іванна. Душевні розмови з воїнами піднімали та окриляли своїм патріотичним духом, бажанням жити та цінувати кожен прожитий день. І цінувати тих, хто зараз на фронті оберігає наш сон.

 

   Це так важливо для воїнів відчувати, що їх цінують і пам'ятають, що їм дякують і чекають додому живими та неушкодженими!

 

   Також дякуємо волонтерці - освітянці Інні Карпенко, яка підтримала цю патріотичну справу, за передачу досвіду, яким вона ділиться із молоддю.

   На жаль, ми не відвідали усіх поранених.... Але будемо продовжувати добро заради Перемоги нашими маленькими кроками.

 

 

Адміністрація, Студентське віче

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info