Маємо власний курінь ім. ПЕТРА ХОЛОДНОГО

Від жовтня 2022 р. студенти Хмельницького кооперативного фахового коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту доєдналися до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під керівництвом викладачки дисципліни «Захист України» Олени КОНОПЛЬОВОЇ.

За рік діяльності наші «джурівці» брали участь у змаганнях, відкритті Музею «Захисників України» та інтерактивного лазерного тиру, відвідували у госпіталях наших воїнів, волонтерили, навчалися та навчали інших.

У вересні 2023 р., за ініціативою Олени КОНОПЛЬОВОЇ та підтримки президента ХКТЕІ, д. і. н., професора Юрія ТЕЛЯЧОГО було прийнято рішення про реєстрацію власного куреня Хмельницького кооперативного фахового коледжу ХКТЕІ з присвоєнням йому імені українського державного, громадського діяча, педагога, члена Української Центральної Ради, міністра народної освіти Української Народної Республіки, художника, ученого Петра ХОЛОДНОГО.

10 жовтня 2023 р. відбулося засідання Головного штабу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), де було прийнято рішення про реєстрацію куреня Хмельницького кооперативного фахового коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту імені Петра ХОЛОДНОГО.

Пишаємося нашими «джурівцями», бажаємо їм гідно нести це почесне звання, пам’ятати про свою ідентичність і ціну нашої незалежності.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість виховувати студентів справжніми патріотами свої Батьківщини!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

44444_01 

Розробка сайту:  uaBiznes.info