ЛІТНЯ ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ

ЛІТНЯ ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ

Цього літа команда студентів ХКФК ХКТЕІ спеціальності «Комп’ютерна інженерія» вперше взяла участь у ІІІ Літній міжнародній школі з алгоритмічного програмування «Algorithmic Leo Camp», яка проводиться на базі Національного університету «Львівська політехніка». Метою Літньої школи є поглиблення знань студентів з алгоритмічного програмування та розвитку спільноти  поціновувачів алгоритмічно складних задач.

З 14 по 19 серпня 2023 року студенти IV курсу фахового коледжу Дарина ГУЦАЛ, Дмитро ІВАХОВ та Тарас КЛИМЧУК отримали новий досвід і  мали можливість позмагатись з командами із різних міст України закладів вищої та фахової передвищої освіти у вмінні розв’язувати завдання, які вимагали глибоких знань та розуміння алгоритмів і програмування.

Програма заходу була різноманітною та насиченою: окрім змагань, учасники Літньої школи мали можливість брати участь у розборі конкурсних завдань, а також відвідати відомі локації самобутнього Львову.

Враженнями від заходу поділився капітан команди Тарас КЛИМЧУК: «Завдяки професійному наставництву нашої викладачки Світлани ОМЕЛЬЧУК, своїй наполегливості та командній співпраці ми вирішували складні алгоритмічні задачі, які поставили перед нами організатори. Турнір став великим викликом для нас, але ми бралися за кожне завдання з ентузіазмом та детально аналізували кожен аспект задач.

Наші зусилля були підтримані фінансовою допомогою від Інституту. Пишаємося, що мали змогу представити наш фаховий коледж на такому престижному заході.

Процес змагання в Львові не лише розширив наше розуміння алгоритмів, а й дав можливість насолодитися красою цього старовинного міста та спілкуванням з іншими талановитими програмістами.

Ми вдячні за цей незабутній досвід, який надав можливість показати свої здібності та долучитися до великої спільноти програмістів».

 

screenshot_1_15_01

 

 

screenshot_2_10_01

 

 

screenshot_3_13_01

 

 

screenshot_4_06_01
 

 

 

 Тарас КЛИМЧУК

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info