КРУГЛИЙ СТІЛ

КРУГЛИЙ СТІЛ

В умовах повномасштабної збройної агресії росії формування безпекової компетентності у здобувачів освіти є надзвичайно актуальним питанням.

 18  травня 2023 р. за ініціативи керівника Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області, полковника служби цивільного захисту Альони Мул відбувся круглий стіл на тему «Переваги та особливості застосування інноваційних педагогічних технологій у вивченні безпекових дисциплін».

В засіданні круглого столу взяли участь директор Департаменту з питань оборонної роботи та цивільного захисту Хмельницької ОВА Руслан Горбатюк, начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Яцух Сергій та провідні викладачі безпекових дисциплін закладів вищої освіти  Хмельницької області.

Президент ХКТЕІ Юрій Телячий та директор фахового коледжу Катерина Ляшук на засіданні підняли важливе питання «Формування безпекової компетентності здобувачів фахової передвищої та вищої освіти», яке викликало жвавий інтерес та активне обговорення.

 Маємо сподівання, що прийняті в ході засідання круглого столу рішення, сприятимуть покращенню викладання безпекових дисциплін.

kg_1_01 

kg_2_01kg_3_01 

Розробка сайту:  uaBiznes.info