Круглий стіл проєкту «Хмельницький...

Круглий стіл проєкту «Хмельницький: Кооперація&Навчання&Інтеграція»

В Інституті відбувся черговий круглий стіл для місцевих та релокованих підприємців з Хмельницької області, організований Хмельницьким кооперативним торговельно-економічним інститутом спільно з ГО "Кластер підприємців ВПО" в рамках  проєкту: “Хмельницький: Кооперація&Навчання&Інтеграція” за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (#CIPE).

Перші кроки до досягнення основної мети щодо налагодження співпраці між місцевою владою та бізнесом – зроблено. Організатори ознайомили гостей з проєктом та  запропонували можливості щодо навчання для власників та  співробітників бізнесів, обговорювали необхідність стажування для учасників проєкту на підприємствах-партнерах.

На захід завітала Наталія Сахарова – начальник відділу розвитку промисловості та підприємництва управління економіки Хмельницької міської ради, яка презентувала підприємцям можливості для бізнесу, які пропонує Хмельницький. Вона також підкреслила важливість співпраці між бізнесом та міською владою для досягнення спільних цілей по посиленню економічного фронту і підготовці трудових ресурсів до відновлення України.

Гарним приводом для обговорення став тренінг за темою "Лайфхаки проєктного менеджменту для отримання грантів" від Альони Куровської – голови ГО "Кластер підприємців ВПО", СМС-консультантки та бізнес-тренерки. Вона розповіла про техніки та інструменти, які допоможуть підприємцям отримати гранти та успішно реалізувати власні проєкти, а також запросила власників малого бізнесу на навчання за курсом: «Створення start-up. Управління проєктами», яке розпочнеться вже 6 квітня 2023.

Під час обговорення власники бізнесу поділились, з якими проблемами вони стикнулися через війну: релокацію разом з бізнесом з окупованих територій, втрату обладнання, клієнтів, працівників та ринків збуту і необхідеість починати з самого початку. Учасники висловили надію, що спільні зусилля місцевої влади, бізнесу та участь у проєкті допоможуть вирішити ці проблеми, що забезпечить розвиток економіки Хмельниччини.

Ми вдячні всім хто відвідав круглий стіл та раді, що надали можливість учасникам познайомитись між собою, намітили вектори розвитку проєкту, також #CIPE за всебічну підтримку нашого проєкту!

 

Ректорат

Розробка сайту:  uaBiznes.info