Круглий стіл по споживчому кредитуванню

Круглий стіл по споживчому кредитуванню

 20 вересня 2023 р. у стінах Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл на тему «Споживче кредитування: «боргове ярмо» чи реальні можливості?».

Спікером заходу виступила керуюча Центральним відділенням АТ «Ощадбанк» Олена Карпець. Учасники – активні та креативні студенти фахового коледжу та інституту спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, а також викладачі кафедри фінансів, обліку та аудиту та циклової комісії менеджменту та фінансів.

Спікером було презентовано основні банківські послуги щодо споживчого кредитування та акцентовано увагу на їхніх перевагах. Також пані Олена звернула увагу на ключові якості сучасного фахівця банківської сфери, важливість здобуття вищої освіти, теоретичної та практичної підготовки молоді та поділилася власним досвідом кар’єрного зростання.

Під час круглого столу студенти мали можливість пройти анкетування щодо особистого досвіду користування споживчими кредитами.

Висловлюємо щиру подяку нашому потужному стейкхолдеру АТ «Ощадбанк» за практичний досвід, плідну співпрацю та неоціненний внесок у підготовку молоді ХКТЕІ, а також модератору заходу, доценту Павлу Нагорному.

 

screenshot_5_01

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

Циклова комісія менеджменту та фінансів

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info