Конференція з питань науки і освіти

Конференція  з питань науки і освіти

 

12 квітня 2024 року м. Київі на базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій», на якій Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут виступив співорганізатором.

Метою конференції було обговорення теоретичних та прикладних питань розвитку та значущості культурних і креативних індустрій суспільства через поширення концепцій, ідей, знань, що сприяєтиме розвитку культури, інновацій, підвищенню якості життя.

З вітальним словом, за дорученням президента ХКТЕІ Юрія ТЕЛЯЧОГО, виступила проректор з наукової роботи д.е.н., проф. Оксана ЗАМАЗІЙ, яка зазначила важливість та актуальність даного заходу в умовах інтеграції науки і освіти. Були виокреслені спільні зусилля організації мережі міжнародних віртуальних бізнес-хабів в рамках виконання програми ERASMUS+ даних ЗВО для навчання ведення бізнесу здобувачів як економічних, так і неекономічних спеціальностей.

Всі виступаючі відмітили той факт, що розвиток, впровадження та дослідження культурних і креативних технологій в сфері туризму та індустрії гостинності підтверджені високою якість робіт молодих вчених, що піднімає конференцію на новий більш вищий рівень. Було сказано, що конференція повністю виконала поставлені перед нею задачі, а саме обмін науковим досвідом серед учасників, а також передача знань та традицій молодим науковцям.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та навчати.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

 

 


 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info