«КНИГА ПРО ВІЙНУ» ПРОФЕСОРА В. ОЛУЙКА

 «КНИГА ПРО ВІЙНУ» ПРОФЕСОРА В. ОЛУЙКА

screenshot_2_02_01

 

 

Днями з-під пера Віталія Олуйка завідувача кафедри права та публічного адміністрування ХКТЕІ, доктора наук з державного управління, професора, офіцера-психолога 86 окремого батальйону Територіальної оборони Збройних сил України, учасника бойових дій з рф вийшла друком «КНИГА ПРО ВІЙНУ».

Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність проти російського агресора. Війна спричинила багато руйнувань, найболючіше – тисячі поранених і загиблих захисників і захисниць України, мирного населення, дорослих і дітей. Початок повномасштабного вторгнення рашистів в Україну змусив подивитись на світ по-іншому: те, що було колись важливим, стало буденним, але одне залишилось незмінним – готовність української нації боротися за можливість жити вільно, за майбутнє неколонізованої росією країни.

Ця книга – роздуми про націю сильних, гідних, мужніх людей, що в окопах на передовій живуть під загрозою смерті, і кожна година їхнього життя може стати останньою. Книга – про 86 батальйон ТрО ЗСУ, запеклі бої в гарячих точках, історії полеглих захисників Хмельниччини, серед яких Ілля Ковтун – один із випускників нашого Інституту.

Із перших днів повномасштабної війни наш Інститут не стоїть осторонь. Спільними зусиллями увесь колектив ХКТЕІ з тилу допомагає, аби зміцнити оборону на фронті, студенти, випускники та працівники вишу стали на захист Батьківщини.

Ця книга змусить задуматись кожного!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 Адміністрація

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info