«ІНЖЕНЕР БПЛА. БАЗОВИЙ КУРС»

«Сучасна війна — це війна технологій. Саме тому, підготовка інженерів є стратегічною задачею для перемоги».

Любов Шипович, директорка фонду «Dignitas»

 

Через війну з рф тема підготовки інженерів-конструкторів та розвитку галузі БПЛА загалом надзвичайно актуалізувалася. Нині це один із ключових чинників, що безпосередньо наближає нас до перемоги та дає змогу зберегти безліч життів. Там, де немає дронів, розхідним матеріалом стають люди.

Саме тому, Prometheus спільно з проєктом Victory Drones Фонду Dignitas відкрили для реєстрації безплатну програму навчання «Інженер БПЛА. Базовий курс».

Під час навчання слухачі зможуть, дізнаються про основні принципи польоту, поняття підйомної сили, важливі поняття метеорології та вплив погодних явищ на польоти, основні види БПЛА; навчаться розрізняти основні відмінності польоту крил, літаків та коптерів; здобудуть базові знання про конструкцію БПЛА різних типів, основні їх відмінності та особливості застосування; розглянуть окремі складові БПЛА;  дізнаються які найпоширеніші поломки трапляються під час застосування БПЛА різного типу, як швидко в польових умовах відремонтувати пошкоджений дрон, як зберегти БПЛА під час бойового завдання, тощо

Курс буде корисний для:

 ️ Для небайдужих громадян України, які не мають спеціальних знань, але прагнуть опанувати нові навички та зробити свій внесок у перемогу над ворогом.

️ Для українців та українок, які планують стати на захист країни в якості інженерів БПЛА.

️ Для військових, які за станом здоров’я не можуть бути на полі бою, але готові повернутися до допомоги фронту, працюючи в інженерії.

Реєстрація на курс вже відкрита за посиланням: https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+UAV_EB101+2023_T3

Навчання повністю безплатне, старт навчання 24.11.2023.

За результатами успішно складених контрольно-тестових завдань котрі передбачені у курсі слухачі зможуть отримати сертифікат про навчання.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО НАВЧАННЯ ТА ОПАНОВУЙТЕ ПРОФЕСІЮ, ЯКА РЯТУЄ ЖИТТЯ!

Курс створено фахівцями проєкту Victory Drones Фонду Dignitas, за підтримки викладачів Національного Авіаційного Університету та інженерної школи Dream Ukraine.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Адміністрація
 
1515115151155_01 
Розробка сайту:  uaBiznes.info