ІНВЕСТИЦІЇ ХКТЕІ – В РОЗВИТОК ОСВІТИ

Найкращі інвестиції ХКТЕІ – в розвиток освіти

1 вересня 2023 р. у ХКТЕІ відбулись традиційні урочистості з нагоди початку нового навчального року. Ми усі з особливою вдячністю і пошаною в цей день згадуємо наших воїнів, завдяки яким ми маємо можливість розпочати черговий освітній процес, не припиняючи і не перериваючи освіти нашої молоді.

Особливо цінною в такий час є підтримка закладу вищої освіти Засновником. Саме завдяки допомозі Хмельницької облспоживспілки в ХКТЕІ до нового навчального року було значно покращено матеріальну базу для забезпечення якісного ведення освітнього процесу. В одній із комп’ютерних лабораторій встановлено 15 нових сучасних ПК та необхідні мультимедійні засоби.

Цікавою новинкою для студентів став створений та сучасно обладнаний ІТ-хаб – зона студентського коворкінгу, що забезпечує можливість прямого спілкування у неформальній обстановці та роботу над спільними ІТ-проєктами.

Президент Інституту, професор Юрій Телячий, голова Правління Хмельницької облспоживспілки Віктор Філіпчук та голова Наглядової ради ХКТЕІ Андрій Місяць, а також представник однієї із військових частин відвідали виховні години студентів І курсу, поспілкувались із студентами старших курсів і вкотре переконались – кошти, вкладені у розвиток освіти, є найвдалішою інвестицією.

Адміністрація

 

screenshot_4_63_01

 

 

screenshot_5_43_01
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info