ІНТЕРАКТИВНА ОСВІТНЯ ВИСТАВКА

ІНТЕРАКТИВНА ОСВІТНЯ ВИСТАВКА «MENTAL TREK»

6 грудня 2023 року на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту пройшла інтерактивна освітня виставка «Mental Trek». Сигнал «Повітряна Тривога» не завадив проведенню просвітницького заходу і виставка відбувалася в укритті закладу освіти.

До участі у роботі виставки були залучені студенти Фахового коледжу ОПП «Менеджмент» та ОПП «Право». Під час виставки учасники зупинялися на станціях «Психічне здоров’я – це про всіх», «Mental Quest», «Мозок, душа, тіло – одне ціле», «Булінг: як розпізнати й подолати», «Коло допомоги», «Живи, дихай, відчувай».

У рамках проєкту «CommuniAid: Підтримка психічного благополуччя ВПО», який реалізується та фінансується за підтримки Швейцарії, через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва ГО «Альянс за громадянські права» було організоване та проведене 4-денне навчання фасилітаторів та фасилітаторок інтерактивної освітньої виставки Mental Trek «Psychoeducation: інтерактивний захід «Ментал Трек». Завідувачка відділення менеджменту, маркетингу, фінансів і комп’ютерної інженерії, викладачка ХКФК ХКТЕІ Катерина Трофименко пройшла дане навчання та сертифікацію. Проведення заходу стало можливим за підтримки Гуманітарного фонду для України. Інтерактивна освітня виставка Mental Trek має рекомендації МОН та МОЗ України.

Дякуємо фасилітаторам виставки Олені Севастьяновій, Катерині Трофименко, Марії Яремчук та Марині Ванчуляк за високопрофесійну та злагоджену роботу.

#UkraineHumanitarianFund

Адміністрація

 

 
 
 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info