ХМЕЛЬНИЧЧИНА В ОЛІМПІЙСЬКОМУ РУСІ

ХМЕЛЬНИЧЧИНА В ОЛІМПІЙСЬКОМУ РУСІ

В рамках Європейського тижня спорту в бібліотеці ХКТЕІ відбувся засідання «Хмельниччина в олімпійському русі».

На зустріч зі студентами завітав спортсмен, переможець та призер чемпіонатів України та Кубку України з легкої атлетики, спортивний журналіст, краєзнавець, перший заступник Голови відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області Віктор ФЛЕНТІН.

Студенти дізналися про європейський тиждень спорту, історію Олімпійських ігор. Віктор Володимирович розповів про титулованих спортсменів Хмельниччини, призерів Олімпійських, Паралімпійських, Юнацьких олімпійських ігор, які представляли нашу державу на олімпійських аренах.

Під час заходу була проведена вікторина «Хмельничани – Олімпійські призери», презентована література з даної тематики та переглянуто цікаві фотографії спортивного життя краю. Активні учасники заходу були відзначені призами.

Спортсмен власним прикладом та цікавими розповідями закликав молодь до активного й здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом. І ці слова не порожні, а підкріплені роками напружених особистих тренувань, адже Віктор ФЛЕНТІН і сьогодні успішно виступає на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з легкої атлетики.

Бібліотека ХКТЕІ
2222222222222222_01
 
22222222222222_01
 
22222222222222222_01 
 
Розробка сайту:  uaBiznes.info